ברגע האחרון: כ- 400 אלף שקלים לתושב אשקלון שנפצע בתאונת עבודה.

 לאחר שעבר בין מספר עורכי דין שאמרו לו כי אין לו כל סיכוי לקבל פיצוי, ושבוע לפני שחולפת תקופת ההתיישנות, הגיש עורך הדין איל כהן תביעת נזיקין בגין תאונת עבודה שעבר תושב אשקלון. התוצאה הייתה מפתיעה, כ- 400 אלף שקלים פיצוי בגין התאונה/ אשקלון פוסט

 הסיפור הבא יכול להמחיש שתי נקודות חשובות. האחת היא – וניתן אולי ללמוד מכך לכל תחומי החיים – שאסור לוותר לעולם, השנייה – שבמקרים של פגיעה גופנית מה שצריך זה פשוט את עורך הדין הנכון שיגן על זכויותיכם. את שתי המסקנות למד על בשרו תושב אשקלון שחייב תודה גדולה למקצועיות ולנחישות של עורך הדין איל כהן.

לפני למעלה מ-8 שנים במסגרת עבודתו, טיפס אותו צעיר על סולם משאית. לאחר שביצע את עבודתו, כשהחל לרדת בסולם שנמצא במשאית החליק, נפל ארצה מגובה רב ונחבל בכל חלקי גופו ובעיקר בגב התחתון. לאחר המקרה ובעקבות הכאבים מהם סבל, פנה העובד לטיפול רפואי. בבדיקות שעבר התברר כי הוא סובל מחבלות בכל חלקי גופו, ובשבר באחת מעצמות הגב התחתון. בעקבות אותה פגיעה נאלץ הצעיר לשהות באי כושר במשך כשלושה חודשים. אלא שגם כשניסה לחזור לעבודה לא יכול היה לעבוד בעבודתו הקודמת בעקבות המגבלות הפיזיות, כמו גם בעבודות נוספות אותן ניסה לבצע, ושכרו נפגע משמעותית.כאמור, לאחר המקרה פנה העובד תושב אשקלון למספר עורכי דין, ואלו אמור לו כי אין כל סיכוי לקבל פיצוי כספי בעקבות המקרה, לאור הפיצויים אותם קיבל מהביטוח הלאומי ובעיקר לאור נסיבות קרות התאונה וסוגיית האחריות בגין התאונה..בצר לו, ולאחר מספר שנים, ושבועות לפני תום תקופת ההתיישנות, פנה לעורך הדין איל כהן – ממשרד עורכי הדין כהן-קריסי המתמחים בדיני נזיקין –  בכדי שיתבע את זכויותיו. כשבוע לפני תום תקופת ההתיישנות הגיש עו”ד כהן את תביעת הנזיקין בעקבות התאונה..במסגרת כתב התביעה, טען, הין היתר, עו”ד כהן כי “התאונה אירעה בשל רשלנותה הבלעדית של  הנתבעת 2 (החברה בה עבד אותו צעיר) ו/או מי מטעמה ו/ עקב פזיזותה ו/או חוסר זהירותה, בין היתר, במעשים ובמחדלים לפיהן: הורתה לתובע לבצע עבודה מסוכנת ו/או לא סיפקה לתובע אמצעים בטיחותיים לצורך ירידה מן המשאית ו/או לא סיפקה לתובע אמצעי מיגון כלשהם”.

כמו כן נטען בתביעה כי החברה הפרה את חובותיה בתחום הבטיחות בעבודה. במסגרת כתב התביעה, תבע עו”ד כהן פיצוי בגין ההוצאות שנגרמו לצעיר לרבות הוצאות רפואיות, הפסדי שכר בהווה ובעתיד, עזרה צד ג’, וכאב וסבל (עוגמת נפש).בהסכם פשרה שנחתם לאחרונה, נקבע כי הצעיר יפוצה בגין התאונה ב 390 אלף שקלים מעבר לתשלומי הביטוח הלאומי ששולמו לו שנים רבות לפני כן.

שתף באמצעות:

תגובות פייסבוק

תגובות פייסבוק

אודות מערכת האתר

קרא גם:

מי רוצה עסק באקו פארק?

Share this on WhatsApp יזמים, ההזדמנות העסקית הגדולה בישראל מחכה לכם: מתחם ההסעדה והמסחר באקו-פארק …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.