‘יש עתיד’ בעשרות צמתים ברחבי הארץ – “מושחתים נמאסתם”

יו”ר מפלגת ‘יש עתיד’, יאיר לפיד: “לא ניתן להם להשחית את המדינה” פעילי וחברי הכנסת של ‘יש עתיד’, יצאו בשישי האחרון (21.7.17) לעשרות צמתים מדרום ועד צפון להרים קול צעקה – “מושחתים נמאסתם”/ אילת טפירו
על רקע פרשות השחיתות המתגלות מדי יום: פרשת הצוללות, פרשת בזק, מיכל האמוניה, והאווירה הגוברת שמשהו מקולקל במערכות השלטון במדינה, החליטו פעילי ‘יש עתיד’, לצאת ולהגיד – די לשחיתות. ב- 22 מוקדים ברחבי הארץ עמדו היום אנשי ‘יש עתיד’, עם שלטים – “מושחתים נמאסתם” וחילקו לעוברים ולשבים את “תוכנית נחשון” של מפלגת ‘יש עתיד’ למלחמה בשחיתות. חברי הכנסת של המפלגה הגיעו לצמתים יחד עם הפעילים. ח”כ מאיר כהן הגיע לבאר שבע, ח”כ מיקי לוי היה בירושלים, ח”כ יעל גרמן הגיעה להרצליה, ח”כ אלעזר שטרן היה בעפולה וח”כ עליזה לביא הגיעה לכרכור.

ראש מטה ‘יש עתיד’ באשקלון, אבי עייש אמר לאחר ההפגנה: “מבחינתנו באשקלון, המבצע ״מושחתים נמאסתם״ ביוזמת ״יש עתיד״, קיבל משנה תוקף והפעילים הזדרזו, ביום חם להתייצב בשטח, אף שהייתה התראה קצרה. ללא ספק ההערכות המהירה מעידה על חוסנה הארגוני של המפלגה ועל נכונות הפעילים להרתם מיד לפעולה התואמת את ערכיהם. השחיתות לצערינו לא פסחה על הרשויות המקומיות ועל ראש העירייה שלנו מרחף כבר כתוב אישום על עבירות שוחד. עצוב מאוד! אנחנו מוקיעים את השחיתות לסוגיה ומבקשים להוסיף על ההצעה להגביל קדנציות לראש הממשלה, לנהוג בגזרה שווה גם על ראשי עיריות. מושחתים נמאסתם”.

יו”ר מפלגת ‘יש עתיד’, יאיר לפיד, הגיע לצמתים בנס ציונה ובקפלן בתל אביב ואמר “בכל רחבי הארץ ממעלות ועד אילת עומדים עכשיו בצמתים אנשי ‘יש עתיד’ להגיד מושחתים נמאסתם. כי באמת מושחתים נמאסתם. זו המדינה שלנו והיא מדינה מופלאה עם אנשים נהדרים ואנחנו לא מוכנים שראש הממשלה ואנשיו ישחיתו אותה באופן יומיומי כולל פגיעה חמורה בביטחון ישראל שזה קודש הקודשים. בפעם הראשונה שהרימו שלטים מושחתים נמאסתם במדינת ישראל זה היה על עבירות של סנטימטר ממה שאנחנו רואים היום. לא ניתן להם להשחית את המדינה. אנחנו פה לא מפגינים נגד גורמי אכיפת החוק, אנחנו מפגינים בעד מדינה נקייה משחיתות”.

להלן רשימת הצמתים בהם התקיימה היום הפעילות: מעלות (כניסה לעיר), צומת נהריה, עפולה (צומת הקאנטרי), קריות (צומת מוצרט), חיפה (צומת חורב), נשר (צומת פז), צומת כרכור, טבריה (צומת הקניון), בית שאן (צומת גשר הרומי כביש 90), הוד השרון (צומת רמתיים), הרצליה (צומת שדרות חן), הרצליה (צומת כדורי), מודיעין (צומת ישפרו סנטר), ירושלים (כיכר פריז), ת”א (צומת קפלן), גן יבנה (צומת הכניסה ליבנה), ראשון לציון (צומת ז’בוטינסקי פינת רוטשילד), נס ציונה (צומת דרך רבין ויצמן), אשקלון (צומת הכניסה לעיר), באר שבע (צומת הביג) ואילת (צומת שדה התעופה).

 

 

 

שתף באמצעות:

תגובות פייסבוק

תגובות פייסבוק

אודות מערכת האתר

קרא גם:

מי רוצה עסק באקו פארק?

Share this on WhatsApp יזמים, ההזדמנות העסקית הגדולה בישראל מחכה לכם: מתחם ההסעדה והמסחר באקו-פארק …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.