נחתם הסכם עבודה חדש במפעל ‘עשות אשקלון’

הסכם העבודה החדש נלקח בחשבון במסגרת תהליך ההתייעלות שעוברת החברה. רמי גואטה, יו”ר ההסתדרות במרחב אשקלון: ” ההסכם שנחתם ב’עשות’, מוכיח שוב את התפקיד המשמעותי שיש להסתדרות בשמירה על זכויות העובדים”

אושר ונחתם הסכם העבודה במפעל ‘עשות’ אשקלון, הסכם שמשפר את רמות השכר של העובדים.
ההסכם נחתם במעמד רמי גואטה, יו”ר ההסתדרות במרחב אשקלון, יו”ר ארגון עובדי התע”ש, איציק יהודה, מנכ”ל ‘עשות אשקלון’, מיכאל דיין, נציגי ההנהלה וועד העובדים, בראשות רחמים גואטה.

הנהלת המפעל קיימה משא ומתן מתקדם עם עובדי החברה לחתימה על הסכם עבודה חדש, הכולל, בין היתר, תוספות שכר. הסכם העבודה החדש נלקח בחשבון במסגרת תהליך ההתייעלות שעוברת החברה, שהינו חלק מהתכנית האסטרטגית. כניסתו לתוקף של ההסכם מותנית באישורם של הסתדרות העובדים הכללית והממונה על השכר במשרד האוצר.

רמי גואטה, יו”ר ההסתדרות במרחב אשקלון, אמר במהלך הטקס כי ההסתדרות תמשיך לעמוד לימין העובדים ולהבטיח כי יישמרו מעמדם ותנאי העסקתם. “ההסכם שנחתם ב’עשות’, בתקופה מאתגרת במיוחד, מוכיח שוב את התפקיד המשמעותי שיש להסתדרות בשמירה על זכויות העובדים והגנה על תנאי העסקתם ושכרם. אני קורא לכל העובדים להצטרף אלינו ולהתאגד כדי להבטיח שבבוא העת יהיה לצידם גורם משמעותי שידאג לאינטרסים שלהם”.

שתף באמצעות:

תגובות פייסבוק

תגובות פייסבוק

אודות מערכת האתר

קרא גם:

>עשור לנפילתו: תלמידי אמית טכנולוגי אשקלון במבצע ג’וחא

Share this on WhatsApp השבוע, במלאת עשר שנים לנפילתו של רס”ן יוחאי (ג’וחא) קלנגל הי”ד, …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.