תלונה במשטרה כנגד אפי מור

לתחנת משטרת אשקלון הוגשה לפני מספר ימים תלונה כנגד ממלא מקום ראש עיריית אשקלון, מר אפי מור בהאשמת אלימות. במקביל, הוגשה תלונה נגדית. הרקע: הגרלות הדוכנים בשוק העירוני. בימים אלו נבדקת התלונה במחוז הדרומי של משטרת ישראל.

השוק העירוני באשקלון גורם לקברניטי העיר בשנים האחרונות לכאב ראש לא קטן. השבוע, נשבר שיא חדש כאשר לתחנת משטרת אשקלון הוגשה תלונה בהאשמת אלימות כנגד ממלא מקום ראש עיריית אשקלון, אפי מור. כמעט במקביל, הוגשה תלונה גם כלפי הצד השני.

במסגרת ההגרלות שהתקיימו על מיקום הדוכנים בשוק העירוני החדש להטו הרוחות בין נציגי העירייה ובעלי הדוכנים בשוק. נוכחים במקום סיפרו למערכת האתר על התלהטות יצרים וצעקות וכן על נוכחות משטרתית ופרשי משטרה שניסו להשליט סדר במקום. בשיא הדברים, הוגשה תלונה מצד אחת הבנות שנכחו במקום כנגד אפי מור על אלימות פיזית כלפיה. המתלוננת אף קיבלה טיפול רפואי לאחר המקרה.

בתחנת משטרת אשקלון, שם התקבלה התלונה, העבירו את המקרה ליחידות החוקרות במחוז הדרומי, שם החלו בבדיקת האירוע.

 ממשטרת ישראל נמסר למערכת האתר כי ״בעקבות ההתרחשויות בדיון ההגרלות, הוגשו תלונות הדדיות על ידי שני הצדדים. תלונות אלו מטבען אין מקומן להיבדק ולהחקר בתחנת המשטרה באשקלון ועל כן הועברו לגורמי החקירה במחוז הדרומי.״

מעיריית אשקלון נמסר: מדובר בתלונת סרק שהגישה המתלוננת בתגובה שהוגשה על ידי ממלא מקום ראש העיר, אפי מור, נגד בעלה ואחותה, בגין התפרעות במקום ציבורי, העלבת עובד ציבור ואיום, זאת לאחר שניסו לפרוץ בכוח את השערים במתחם השוק העירוני, במטרה לשבש הליך תקין של הגרלת דוכנים שהתקיימה אותה עת במקום.
יש לציין כי בעקבות התלונה שהוגשה נגדם נעצרו השניים, ושוחררו בתנאים מגבילים.
אם לא די באלימות בה נקטו, הטיחו אלה בממלא מקום ראש העיר, אב שכול, שאיבד את שני ילדיו, אמירה קשה בפני כל הנוכחים: “הלכו לך שני ילדים, ויילך גם השלישי”.
מדובר בסוחרים שפעלו לייצר פרובוקציה ולטרפד הליך חוקי באמצעים פסולים, תוך נקיטת אלימות פיזית ומילולית, שיש לפעול נגד ולהוקיע אותה.
אנו סומכים על משטרת אשקלון שתמצה את הדין עם המעורבים בתקרית ומעמידים לרשותה גם סרטון וידאו שצולם בעת האירוע, המתעד את הדרך האלימה בה בחרו לפעול ומוכיח כי אין שחר לטענות המועלות על ידה.עיריית אשקלון קיימה הליך מבוקר ומפוקח להגרלת הדוכנים בשוק העירוני החדש. ההליך התקיים בליווי צמוד של היועצת המשפטית של העירייה, ואף עמד פעמיים במבחן בית המשפט בשתי עתירות שהוגשו בנושא.
מרבית הסוחרים הביעו שביעות רצון מההליך שהתקיים, שיתפו פעולה באופן מלא וכבר נערכים להעתיק את הדוכנים למיקום החדש.

שתף באמצעות:

תגובות פייסבוק

תגובות פייסבוק

אודות admin

קרא גם:

>עשור לנפילתו: תלמידי אמית טכנולוגי אשקלון במבצע ג’וחא

Share this on WhatsApp השבוע, במלאת עשר שנים לנפילתו של רס”ן יוחאי (ג’וחא) קלנגל הי”ד, …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.